Ez lehet asztma?!
Ha sétálok suliból hazafelé, vagy felmegyek egy emeletet lépcsőn, vagy beszélgetek séta közben, nagyon nehezen kapok levegőt szinte már lihegek mint aki több kilómétert futott, és 0-24h fáj a mellkasom. Fulladásos "rohamaim" is szoktak lenni, sajnos egyre gyakrabban olyankor nem kapok levegőt köhögök, és sípol a tüdőm levegővétel közben, de hiába próbálok venni egyszerűen nem kapok levegőt!
18/L
Nemrég voltam a vendéglátós szakmámhoz az alkalmasságit csináltatni, nem találtak semmit meg a mellkasi fájdalommal voltam dokinál, meghallgatta a légzésemet de nem mondott ő sem rá semmit .. Osztálytársam viszont asztmás, ő azt mondta hogy szerinte nekem is ez lehet a bajom, és hogy van külön szakorvos erre a problémára, esetleg keressem fel?
Mostanában nagyon sok stressz ér, család, suli, magánélet.. Én arra gyanakszom hogy emiatt lehet. Viszont kicsi korom óta allergiás vagyok a mészkő porától kezdve a macskaszőrig mindenre..
Értem, hát felfogok keresni egy dokit, csak kíváncsi voltam a kommentekre, hogy hátha esetleg tud valaki választ adni a kérdésemre, orvos nélkül.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!