Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez lehet asztma?!

Ez lehet asztma?!

Figyelt kérdés

Ha sétálok suliból hazafelé, vagy felmegyek egy emeletet lépcsőn, vagy beszélgetek séta közben, nagyon nehezen kapok levegőt szinte már lihegek mint aki több kilómétert futott, és 0-24h fáj a mellkasom. Fulladásos "rohamaim" is szoktak lenni, sajnos egyre gyakrabban olyankor nem kapok levegőt köhögök, és sípol a tüdőm levegővétel közben, de hiába próbálok venni egyszerűen nem kapok levegőt!

18/L

2013. ápr. 12. 15:40
 1/6 A kérdező kommentje:
* azt elfelejtettem még hozzáírni, hogy folyamatosan köhögök (szárazköhögés)
2013. ápr. 12. 15:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet, de nem biztos. Menj el egy tüdőgyógyászhoz, ő majd többet tud segíteni!
2013. ápr. 12. 16:02
 3/6 A kérdező kommentje:

Nemrég voltam a vendéglátós szakmámhoz az alkalmasságit csináltatni, nem találtak semmit meg a mellkasi fájdalommal voltam dokinál, meghallgatta a légzésemet de nem mondott ő sem rá semmit .. Osztálytársam viszont asztmás, ő azt mondta hogy szerinte nekem is ez lehet a bajom, és hogy van külön szakorvos erre a problémára, esetleg keressem fel?

Mostanában nagyon sok stressz ér, család, suli, magánélet.. Én arra gyanakszom hogy emiatt lehet. Viszont kicsi korom óta allergiás vagyok a mészkő porától kezdve a macskaszőrig mindenre..

2013. ápr. 12. 16:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehetséges,de messze nem biztos. Ugyanis asztmánál mindig a kilégzés és nem a légvétel nehezített.
2013. ápr. 12. 16:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
2., te asztmás vagy? Mert én elég régóta, és a légvétel igen nehéz tud lenni... Nem kiengedni nem tudod a levegőt hanem beszívni. Egyébként tényleg nem biztos, hogy asztma, de lehet az is, tényleg menj el vizsgálatra. 1. voltam.
2013. ápr. 12. 16:14
 6/6 A kérdező kommentje:

Értem, hát felfogok keresni egy dokit, csak kíváncsi voltam a kommentekre, hogy hátha esetleg tud valaki választ adni a kérdésemre, orvos nélkül.

Köszönöm a válaszokat!

2013. ápr. 12. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!