Lehet venni valahol oxigén palackot?
Nem igazán írnak árat, meg a rendelés sem világos, csak a nyitva tartást írják meg a telefont. Neten nem is lehet rendelni?
Segíts kicsit kérlek.
Én felhívtam őket és akkor mondtak árakat is (elég horribilis + utána fizetni kell a töltéseket is)
Próbáld meg elérni őket telefonon és ott majd megkérdezheted azt is, hogy mi a rendelés menete.
Nagyon szépen köszönöm.
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy ehhez ugye nem kell valamilyen orvosi papír?
A dokim mondta, hogy az oxigén segítene nekem, adott is beutalót a kórházba, de nagyon bunkó az orvosom és a kórházzal sem voltam megelégedve. Ezért gondoltam, hogy veszek egyet itthonra.
Nem tudom, hogy kell-e hozzá. De arra készülj fel, hogy szakorvosi nélkül horribilis pénzeket fogsz fizetni. Nekünk otthon oxigén koncentrátorunk van, amihez szerettem volna egy kiegészítő palackot (ezt így már nem támogatja a TB) és az 1 literes oxigén palack ára 98.000 ft. lett volna + 5000 ft. minden töltés. Ez csak 2-3 órára elég oxigént tartalmaz!
Neked valószínűleg 20 literes palackra lesz szükséged, így több százezer forintos beruházásra készülj.
Jobb lenne, ha valahogyan tudnál szakorvosit szerezni.
Az egészségügyi, - orvosi oxigén vásárlás nem illegális ! Náhény cég természetesen törvényi alapon kisajátította magának a beszállitást a kórházakba, stb, és az ellátórendszer mködése nem tökéletes, de ez mindenhol így mködik talán. Az egyik legjobb hely ahol Budapesten azonnal elérhető pl. a [link]
vag a másik aminek a neve adja magát, a [link] .. Amúgy ha folamatos oxigén ellátásra van szükség és nem akarsz másoktól függeni jaaslom vegyél egy oxigén generátort ! . [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!