Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet venni valahol oxigén...

Lehet venni valahol oxigén palackot?

Figyelt kérdés
(Ha illegálisan az is) érdekelne, nagyon fontos lenne.
2013. ápr. 11. 18:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen, lehet venni.

[link]

Úgy tudom, hogy a Linde gáz is árul.

2013. ápr. 12. 08:42
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem igazán írnak árat, meg a rendelés sem világos, csak a nyitva tartást írják meg a telefont. Neten nem is lehet rendelni?

Segíts kicsit kérlek.

2013. ápr. 12. 12:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Én felhívtam őket és akkor mondtak árakat is (elég horribilis + utána fizetni kell a töltéseket is)

Próbáld meg elérni őket telefonon és ott majd megkérdezheted azt is, hogy mi a rendelés menete.

2013. ápr. 12. 12:56
 4/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm.

Még egy olyan kérdésem lenne, hogy ehhez ugye nem kell valamilyen orvosi papír?

A dokim mondta, hogy az oxigén segítene nekem, adott is beutalót a kórházba, de nagyon bunkó az orvosom és a kórházzal sem voltam megelégedve. Ezért gondoltam, hogy veszek egyet itthonra.

2013. ápr. 12. 14:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy kell-e hozzá. De arra készülj fel, hogy szakorvosi nélkül horribilis pénzeket fogsz fizetni. Nekünk otthon oxigén koncentrátorunk van, amihez szerettem volna egy kiegészítő palackot (ezt így már nem támogatja a TB) és az 1 literes oxigén palack ára 98.000 ft. lett volna + 5000 ft. minden töltés. Ez csak 2-3 órára elég oxigént tartalmaz!

Neked valószínűleg 20 literes palackra lesz szükséged, így több százezer forintos beruházásra készülj.

Jobb lenne, ha valahogyan tudnál szakorvosit szerezni.

2013. ápr. 12. 14:43
 6/7 Zsoltiposta válasza:

Az egészségügyi, - orvosi oxigén vásárlás nem illegális ! Náhény cég természetesen törvényi alapon kisajátította magának a beszállitást a kórházakba, stb, és az ellátórendszer mködése nem tökéletes, de ez mindenhol így mködik talán. Az egyik legjobb hely ahol Budapesten azonnal elérhető pl. a [link]

vag a másik aminek a neve adja magát, a [link] .. Amúgy ha folamatos oxigén ellátásra van szükség és nem akarsz másoktól függeni jaaslom vegyél egy oxigén generátort ! . [link]

2023. nov. 9. 18:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Siker?
márc. 30. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!