Mit csináljak, hogy ne legyen lábszagom? :S
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok,és egy ideje van lábszagom:S Régen is volt kicsit,de egy ideig elmúlt,és most megint. Nagyon zavaró,előre félek a tesióráktól..Mit próbáljak ki? Vagy mivel tegyek ellene?2009. szept. 22. 21:02
1/9 anonim válasza:
solutio antisudorica
remélem jólírtam :D
2/9 A kérdező kommentje:
öö és ez micsoda pontosan,és hol lehet kapni?:) bocsi csak nem vagyok képben,ha jól sejtem valami drogériás dolog(?)
2009. szept. 22. 21:09
3/9 anonim válasza:
Vegyél vmi lábspray-t.Régebben én is küszködtöm ilyen problémával..De régen.Szóval nem tom a márkát..De azt tom h nagy hatásos volt..És azthiszem az Avon-os volt..!!
Remélem vmennyit segitettem:D
4/9 anonim válasza:
de ha száritott rozmaringot forrázol le, és utána azt adod a vizhez, amiben a lábad áztatod, az is nagyon jót fog tenni. Szárit és fertőtlenit, valamint felfrissiti a bőrt. Egy kanálnyi sót is adhatsz hozzá. Jó lenne a lábbelijeidet is áttörölni, átmosni, amit nem lehet, azt izzadásgátló spray-jel befújni.
5/9 anonim válasza:
A patikában kapsz speciális hintőport rá.
Gyakori lábmosás, pamutzokni!, legyél minél többet mezítláb, kerüld a szoros cipőket.
6/9 anonim válasza:
Műanyag cipőt és nylon zoknit ne hordj, főleg ne együtt! Az antisudorica patikában kapható, de drogériában is van sokféle készítmény lábizzadás ellen.
7/9 anonim válasza:
egyél kevesebb burgonyát,egyébként a fent emlitett solutio antisudorica izzadásgátló folyadék,amit a gyógyszertárban tudsz vásárolni kb 500 Ft
8/9 anonim válasza:
Ezüstzoknit kell hordani, az ezüst megakadályozza h a lábszagot okozó baktériumok elszaporodjanak - tökéletes megoldás lábszag ellen
9/9 anonim válasza:
Ilyenkor képzelek el egy olyan világot ahol a kellemes női lábszag nem negatív tényező, ha jó külsejű a lány/nő! 🥰🥰🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!