Ha zokni nélkül, szandálba ülsz egész nap nyolc órát, hogyan lehet megakadályozni, hogy izzadt lábszagom legyen? Van-e olyan tuti szer, amivel ha bekenem/befújom reggel, tartósan "szagtalanít" egész napra?
Sehogy.
De azért szokás azokat lehülyézni általában, akik zoknit is vesznek alá...
Én alaposan lereszeltem az elhalt bőrt, ez segített.
Ha bekened vékonyan gombaölő krémmmel, az is segít.
Ma valaszoltam epp egy hasonlo kerdesre,atkopirozom,annyit szeretnek hozza tenni,az összes labdeo kremet kiprobaltam,semmit nem hasznalt,talan meg rontott.
Nekem is volt volt labszagom:(.Az elsö amit tegyel,jol most meg,dörzsöld at szodabikarbonaval,v. kefevel mosd meg mindenütt,ha van habkövel is dörzsöld at a talpaid,majd szajvizzel(Odol,nekem Listerine van),töröld at a labfejed,talpad,ujjak közt.Nem lessz többet labszagod,en kb. 10 napja hasznalom,semmi szag,eddig pedig olyan erös volt mint a ferfiaknak,es hat majdnem minden labkremet kiprobaltam,sprayt,mostam is naponta 2x.ha meg van idöd,es a cipö/csizma betetet ki tudod venni,mosd at,ha nem,dörzsöld be szajvizzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!