Par honapja eszrevettem, hogy egy kicsit veres. Gondolom nem melyrol johet, mert friss. Par het utan elmult, aztan most megint. Van amikor napokig nem kakilok es utana vastag jon ki, most szerintem attol lehetett. Ment a hasam es megijedtem mert nem annyira kis mennyisegu ver jott vele, de szerintem lehet, hogy csak meg nem gyogyult meg az elozo dolog. Amugy neztem mar parszor es nem latok ott semmit. Tehat nem hiszem, hogy aranyer lenne. Mit tehetnek ez ellen, azon kivul, hogy orvoshoz megyek?
16/L
2013. ápr. 10. 22:06
1/7 anonim válasza:
Valószínűleg aranyér. Belső is létezik, nem feltétlen látod kívülről.
2013. ápr. 10. 22:18
2/7 A kérdező kommentje:
Az aranyer nem faj? Mert nekem nem szokott, maximum kakilas kozben egy kicsit.
2013. ápr. 10. 22:21
3/7 anonim válasza:
Ha vastag jön ki és elég kemény akkor lehetséges hogy felsérti a végbeled. Nekem ez volt, el is mentem rögtön dokihoz amikor tudta, és ő mondta hogy nyugodjak meg ez ilyenkor előfordul, igaz nem aranyér még, de így könnyebb az esélye hogy elfertőződhet mivel kell egy kis gyógyulási idő neki, az alatt jobb ha nem sérti fel, így kellett szednem egy enyhébb hashajtót ami felhígította a székletem hogy ne sértse fel a sebet, persze azt munka után vettem be mikor már a műszak felénél jártam mert nagyjából 5-6 óra múlva hatott a gyógyszer és 2-3 menet volt a wc-re utána már nem, mert oké hogy lassan hatott de gyorsan végeztem vele.
2013. ápr. 10. 22:22
4/7 anonim válasza:
Van belső aranyér is,főleg ha gyakran nem mész napokig.Széklet mintából megnézik,valóban vérről van e szó.Addig kezeld,mintha aranyér lenne.Egyél sok gyümit és igyál sok vizet,hogy lágy legyen a széklet.Fürdés minden nagydolog után.Vazelinnal,vagy neogranormon kenőcsel belül is kend be.Csipős kaját ne egyél.
2013. ápr. 10. 22:23
5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom.
Igazabol szinte mindig lagyabb. Nem folyekony, nem is kemeny, hanem a ketto kozott. Altalaban reggelente ebredes utan hasmenesem van (de csak akkor ha valaki felebreszt) de ritkan vegzem el, mert par perc utan elmulik az erzes. Ha elvegzem akkor hig jon. Ritkan van az, hogy kemeny. Persze normal allagu is szokott lenni egy pici verrel vagy anelkul de normalis akkor szokott lenni amikor sokat eszek. Pl vasarnap sok az ebed, es amikor este mennem kell akkor normalis.
2013. ápr. 10. 22:29
6/7 anonim válasza:
étrendeden próbálj változtatni az is lehet baj. orvoshoz meg mindenképp és minél hamarabb!
2013. ápr. 11. 03:19
7/7 anonim válasza:
Ha keményet kakilsz, az felsérti a feneked, de belső aranyered is lehet. Egyél sok rostos kaját, és igyál sok folyadékot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!