Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vajon mitol szedulok?

Vajon mitol szedulok?

Figyelt kérdés

Kb egy hete ebredes utan rogton szedulok. Nem kelek fel az agybol, es semmi hirtelen mozdulatot nem teszek. Olyan erzesem van, mint amikor ittasan megyek aludni (pedig azota nem ittam), es forog velem a szoba. Neha napkozben is erzem, de foleg ha hanyadt fekszem. Eleg zavaro es ijeszto is.

Mi lehet az oka? Lehetseges, hogy terhes vagyok?

2013. ápr. 4. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el az orvoshoz, jobb tudni, mitől van :( Én szinte egész nap szédülök. A múltkor reggel olyan rosszul lettem, hogy a sürgősségre kellett bevinni. Akkor küldtek el a neurológiára. Ott kaptam gyógyszert, de nem is használt, ráadásul az összes mellékhatása előjött, így abbahagytam, és nem mentem vissza. Epilepsziás vagyok, így majd a kezelőorvosommal beszélem meg ezt is. :( Most ( kedden) megyek majd a neurológiára, ott megemlítem az orvosomnak. Megírjam, mit mondott?
2013. ápr. 4. 20:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen koszonom. Az az igazsag, hogy kulfoldon elek, es nem szivesen megyek el orvoshoz. 5 het mulva megyek legkozelebb Magyarorszagra.

De ha megirnad mit mondtak neked, azt megkoszonnem!

2013. ápr. 5. 09:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Rendben, kedden írok.
2013. ápr. 5. 10:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Tegnap voltam a dokinál. Egyenlőre elküldött laborba ionokat, vasat, TSH-t nézni... Az eredménnyel 3hónap múlva kell visszamennem, akkor dől el, mit csinálunk vele.
2013. ápr. 11. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!