Az aranyér vizsgálat hogy zajlik?
Figyelt kérdés
Holnap megyek, mert sokat fáj a végbél nyílásom, meg egyebek, és még sose voltam ilyenen! Mire számítsak? A puncim is látják közbe??? Engem nagyon zavarna... 16/l2013. ápr. 10. 14:14
1/3 anonim válasza:
nézd, miután a két lyuk jó esetben aránylag közel van egymáshoz nagy az esély, hogy látni fogja a doki, de hidd el nem az érdekli
(legalábbis bízzál benn, ismered a viccet?:
Na hogy zajlott az aranyér vizsgálat?
Hát tudod az úgy volt, hogy a doki a bal kezét a vállamra tette, míg a jobbal az ujjával belenyúlt a fenekembe ... ja, nem is, hanem a jobb kezét tette a vállamra míg a ballal ... ÚRISTEN! MINDKÉT KEZE A VÁLLAMON VOLT!)
2/3 A kérdező kommentje:
Örülök hogy kipoénkodtad magad, de nem az ilyen "viccekre" vagyok kíváncsi :))
2013. ápr. 10. 14:31
3/3 anonim válasza:
A vizsgáló asztalon az oldaladra kell feküdnöd összezárt lábakkal és az orvos így vizsgál meg. Úgyhogy nem "tárod" fel magas előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!