Milyen egy aranyér vizsgálat?
Figyelt kérdés
...mert nekem lehet az van,és jövőhéten megyek megnézetni.
De iszonyatosan félek!-nagyon ciki nem?Hú,totál kész vagyok!
Légyszí írjon aki volt már ilyenen!!!
Köszönöm szépen!
2011. márc. 20. 17:33
1/3 anonim válasza:
én kb ott tartok ,hogy még nem mertem elmondani a szüleimnek sem ,tudom hogy rohattul gyerekes ,de nem megy 17F
2/3 A kérdező kommentje:
Szia!Pedig jobban tennéd ha elmondanád,(hidd el nem ciki)minél előbb elmész orvoshoz annál jobb!Én is összeszedtem magam.ÜDV!!:)
Légyszí írjatok tapasztalatokat!KÖSZI!
2011. márc. 21. 16:52
3/3 anonim válasza:
Én így voltam a fitymaszűkülettel. Bátorság. Arra kell gondolni hogy túl leszel rajta, ha az orvos megállapítja hogy nincs problémád akkor örülsz, ha azt állapítja meg hogy problémád van akkor meg azon kell lenni hogy mihamarabb megoldódjon a probléma. Lehet miután túl leszel mindenen és OK lesz a dolog, rá pár évre már lese fogod sz*rni az egészet. Nem szabad idegeskedni,görcsölni rajta, bátornak, komolynak kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!