Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Orvosi vizsgálat nélkül el...

Orvosi vizsgálat nélkül el tudom dönteni hogy aranyér-e?

Figyelt kérdés
A végbélnyílásomnál található valami ami nem fáj állandóan csak székletürítésnél pl.Ha csak tükörbe nézem akkor a végbélnyílásom közepén egy kicsi(tényleg kicsi)bütyöknek látszik ha széthúzom a fenekem akkor látszik rendesen hogy milyen.Még sosem volt ilyen problémám így nem tudom mi lehet.Igaz édesapám többször is műtötték aranyérrel és édesanyámnál is gyakori probléma az aranyér.próbálkozhatok az aranyér elleni kenőccsel?
2009. júl. 31. 21:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez bizony aranyér lesz! Ha a szüleidnek is van /volt/, nagy eséllyel te is hajlamos vagy rá, ugyanis ez tulajdonképpen visszér olyasmi, ami látványosan a lábakon fordul elő. Próbálkozz aranyér elleni kenőccsel, vagy kúppal /Reparon/, ne fogyassz erős, fűszeres ételeket, ne ülj sokáig a WC-n, ne ülj puha párnákon, és székelés után mosakodj meg langyos szappanos vízzel. Vegyél időnként langyos sós ülőfürdőt. Ezek a leghatásosabb gyógymódok.
2009. júl. 31. 21:53
 2/3 A kérdező kommentje:

köszönöm a segítségedet

a kenőcsöt recept nélkül is ki tudom váltani??

2009. júl. 31. 23:46
 3/3 anonim ***** válasza:
21.53-as vagyok. Azt nem tudom, hogy adják-e recept nélkül, de a háziorvos símán felírja, ehhez nem kell szakorvoshoz menned.
2009. aug. 1. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!