Szedett valaki közületek Rivotrilt? Hogyan lehet tőle megszabadulni, leszokni róla?
Jómagam kb. 1 éve szedem és minden reggel felet . Többet nem szedek be napközben sem! Nekem a fájdalmaim jönnek elő,(vagy erősödnek) ha nem szedem be.. viszont a 0,5 mg.-os felét szedem, amire azt írta egy pszichológus szakértő, hogy az már-már szinte csak placebó hatás..
HÁt azért én most inkább egy lelki gyógymóddal foglalkozó szakemberhez fordultam, hogy el tudjam hagyni. Bár mikor egy-két napig nem szedem, csak annyi a tünet, hogy a fizikai fájdalmak erősebbek. Tehát nyilván a fájdalom is lelki eredetű (főként) nálam.
Gyógyszerre csak akkor van szükség ha más már nem segít !
Fel kell keresni egy pszichológust és nem szégyelni hanem elfogadni a segítségét !
En szedtem de abba is hagytam tejesen A gyógyszer nem megoldás ..csak hozzászokik az ember a problémák meg nem oldódnak meg tőle!
Ha a pszichológussal közösen meg kell keresni a baj forrását és a lehetőségekhez mérten arra törekedni ,hogy megoldódjon ! A bajok ellen nem elfutni kell hanem megoldani !:)
Tudom mit beszélek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!