Hol lehet venni roaccuntot, vagy sotretet?
De miért akarsz ilyen gyógyszert venni anélkül hogy orvos felírná? Mert a doki ingyen van, felírja ha annyira akarod és tényleg ez való neked. Mi a gondod ezzel?
Azt meg nem tudhatod hogy illegálisan árult gyógyszerben valóban az van-e ami rá van írva. Beszednél bármit? Na meg büntetik ha ilyet vásárolsz ahelyett hogy jelentenéd...
Illegálisan árult gyógyszerek 80%-a HAMIS!!!!
Ezek nagyon erős gyógyszerek, megkezdése előtt és utána is HAVONTA KELL LABORVIZSGÁLATOT csinálni, hogy ha baj van, azonnal abba lehessen hagyni a szedését.
Láttam pár előző kérdésedet, kezdelek megérteni. De ez nem megoldás. Ez a gyógyszer tönkrevágja a szervezetet, olyan mellékhatásai vannak ami nem játék, pl hogy nyomorék gyerekeid születnek majd, vagy hogy megáll a szíved. Ha meg hamis gyógyszert veszel ki tudja mi lesz, de az tuti hogy használni nem fog.
A pattanásoknak belső oka van általában, nyilván ezt már te is tudod. Azt először is ki kéne deríteni mi okozza. Ez a gyógyszer NEM szünteti meg a pattanások okát így vissza fognak térni mindig. Tehát ez csak egy átmeneti megoldás lenne néhány hónapra.
Egészséges étkezés mindenek előtt a legfontosabb. A vitaminpótlás, a megfelelő tisztálkodószerek, a tiszta környezet, belső egészség, fogak rendben tartása, stresszmentes élet, stb. Nem ismerlek, nem tudom mi lehet a gond veled, de mindenképp az orvoshoz kell eljárni addig amíg nem találtok megoldást. A kencék amiket felír nem egyik napról a másikra hatnak, azért írom mert sokan így gondolják valamiért, de kb 2-3 hónap rendszeres használat kell mindenből hogy kiderüljön hatásos-e. Mitesszerek ellen meg gyakorlatilag semmi, az mindenkinek van és lesz is amíg él, persze rendszeres tisztítással, pórusösszehúzó kencékkel javítható az állapot, de meg nem szüntethető.
Én 9 éves koromtól 26 éves koromig voltam pattanásos... mert egyszerűen érzékeny vagyok mindenre, oda kell figyelnem mit eszek, pl. a cukor tönkrevágja a bőröm azonnal. A fogaim sem voltak rendben, cigiztem is, ez is közrejátszott. Most hogy helyrehoztam mindent így rendben van már a bőröm is, örültem volna ha hamarabb tudom mi okozta a pattanásokat. Ezért is írtam neked most ilyen szép hosszút... hátha segít valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!