Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hol lehet venni roaccuntot,...

Foxterra kérdése:

Hol lehet venni roaccuntot, vagy sotretet?

Figyelt kérdés
roaccunt sotret

#Sotret #roaccunt
2013. ápr. 9. 20:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerinted mégis hol? Gyógyszertárban, mint ahogy általában a gyógyszereket...
2013. ápr. 9. 20:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna. :) Anélkül,hogy fel lenne írva,vagy esetleg magánszemélyre gondoltam.
2013. ápr. 9. 20:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez egy komoly gyógyszer, komoly mellékhatásokkal, nem szedheti bárki csak úgy be. Menj bőrgyógyászhoz, az majd felírja ha valóban szükség van rá. Máshogy nem beszerezhető, mivel vényköteles gyógyszert tilos árulni csak úgy.
2013. ápr. 9. 21:18
 4/8 A kérdező kommentje:
De sok ember árúlja,csak én most össze szeretnék keveredni vele,ki vagyok vizsgáltatva bőrgyógyász által.De a krémje nem kell,és az sem egészségesebb.
2013. ápr. 9. 21:35
 5/8 anonim ***** válasza:

De miért akarsz ilyen gyógyszert venni anélkül hogy orvos felírná? Mert a doki ingyen van, felírja ha annyira akarod és tényleg ez való neked. Mi a gondod ezzel?

Azt meg nem tudhatod hogy illegálisan árult gyógyszerben valóban az van-e ami rá van írva. Beszednél bármit? Na meg büntetik ha ilyet vásárolsz ahelyett hogy jelentenéd...

2013. ápr. 9. 22:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Beszedném,olyan ember beszéljen aki az én helyzetemben van!!!Nem tudok kivárni megint egy 2 hónapos időpontot!Nem és nem,és nem is fogadom el a helyzetet.Nem tudok így élni.
2013. ápr. 9. 22:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Illegálisan árult gyógyszerek 80%-a HAMIS!!!!

Ezek nagyon erős gyógyszerek, megkezdése előtt és utána is HAVONTA KELL LABORVIZSGÁLATOT csinálni, hogy ha baj van, azonnal abba lehessen hagyni a szedését.

2013. ápr. 9. 23:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Láttam pár előző kérdésedet, kezdelek megérteni. De ez nem megoldás. Ez a gyógyszer tönkrevágja a szervezetet, olyan mellékhatásai vannak ami nem játék, pl hogy nyomorék gyerekeid születnek majd, vagy hogy megáll a szíved. Ha meg hamis gyógyszert veszel ki tudja mi lesz, de az tuti hogy használni nem fog.

A pattanásoknak belső oka van általában, nyilván ezt már te is tudod. Azt először is ki kéne deríteni mi okozza. Ez a gyógyszer NEM szünteti meg a pattanások okát így vissza fognak térni mindig. Tehát ez csak egy átmeneti megoldás lenne néhány hónapra.

Egészséges étkezés mindenek előtt a legfontosabb. A vitaminpótlás, a megfelelő tisztálkodószerek, a tiszta környezet, belső egészség, fogak rendben tartása, stresszmentes élet, stb. Nem ismerlek, nem tudom mi lehet a gond veled, de mindenképp az orvoshoz kell eljárni addig amíg nem találtok megoldást. A kencék amiket felír nem egyik napról a másikra hatnak, azért írom mert sokan így gondolják valamiért, de kb 2-3 hónap rendszeres használat kell mindenből hogy kiderüljön hatásos-e. Mitesszerek ellen meg gyakorlatilag semmi, az mindenkinek van és lesz is amíg él, persze rendszeres tisztítással, pórusösszehúzó kencékkel javítható az állapot, de meg nem szüntethető.

Én 9 éves koromtól 26 éves koromig voltam pattanásos... mert egyszerűen érzékeny vagyok mindenre, oda kell figyelnem mit eszek, pl. a cukor tönkrevágja a bőröm azonnal. A fogaim sem voltak rendben, cigiztem is, ez is közrejátszott. Most hogy helyrehoztam mindent így rendben van már a bőröm is, örültem volna ha hamarabb tudom mi okozta a pattanásokat. Ezért is írtam neked most ilyen szép hosszút... hátha segít valamit.

2013. ápr. 10. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!