Tyúkszem eltávolítására mik a ajvasolt módszerek?
kb 3 hónapja jelent meg a lábujjim alatt.Először 2 hétig raktunk rá tapaszt de semmit nem segített.Apu azt mondta kiszedi ollóval nem engedtem(mivel nem hinném hogy ért hozzá),azóta sajnos nem lett vele foglalkozva és már eltűnt a közepe teljesen kemény,még mindig fáj ,de azért elviselhető.
Próbálkoztam már hogy föláztatom egy órán keresztül áztattam de semmit nem puhult:SS
Anyu azt mondta el kell menni bőrgyógyászatra és kivágják:'(
Én nagyon félek ez biztos jó ötlet????
Abban sem vagyok biztos hogy tyúkszem mivel nincs közepe.
Ha teszek föl képet valaki meg tudja mondani??
és a lefagyasztásnál kiszedte egészben?és nem is éreztél semmit??abba benne lennék,és ha 2 napig nem mehetek sehova az is ó mert legalább nem kell suliba menni:)
bórgyógyászaton ezt a fagyasztásosat lehet kérni?
A fagyasztás azért jobb, mert gyökerestül megszűnteti a problémát, azonban a kivágásnál, ahogy már mondtam, a vérrel elterjed, sőt lehet, hogy ott marad egy kicsiny gyökérdarab, amiből újra kifejlődik a következő tyúkszem. Annyi volt, hogy felfeküdtem egy asztalra hassal, a doktornő ilyen nagy tartályban hozott folyékony nitrogént (-193 fokos) és lefagyasztotta vele. Akkor nem éreztem semmit, utána fájt, mikor kiolvadt. 2 napig nehezen tudtam ráállni arra a talpamra, de utána semmi gond nem volt. Meg írt fel gyógyszert.
Hát, nem tudom, hogy bőrgyógyászaton kérheted-e. Nem úgy ismerem mostanában a kórházakat, hogy a beteg mondja meg, hogy mit csináljanak vele... Maximum magándokinál. Ha megteheted, inkább magánorvoshoz menj, sokkal jobban megéri. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!