Tyúkszem eltávolítására mik a ajvasolt módszerek?
kb 3 hónapja jelent meg a lábujjim alatt.Először 2 hétig raktunk rá tapaszt de semmit nem segített.Apu azt mondta kiszedi ollóval nem engedtem(mivel nem hinném hogy ért hozzá),azóta sajnos nem lett vele foglalkozva és már eltűnt a közepe teljesen kemény,még mindig fáj ,de azért elviselhető.
Próbálkoztam már hogy föláztatom egy órán keresztül áztattam de semmit nem puhult:SS
Anyu azt mondta el kell menni bőrgyógyászatra és kivágják:'(
Én nagyon félek ez biztos jó ötlet????
Abban sem vagyok biztos hogy tyúkszem mivel nincs közepe.
Ha teszek föl képet valaki meg tudja mondani??
Ha valóban tyúkszem, egy jó pedikűrös tud rajta segíteni.A tyúkszem nem igazán a bőrgyógyászok dolga.De azért,h ne újuljon ki célszerű lenne kényelmes cipőt hordani és esetleg elmenni ortopédiára,mert valami nyomja a lábad és azért van.
Ha szemölcs már más a helyzet. Az valóban bőrgyógyászati gond. Ha tudsz tegyél fel képet.
Ne hallgass a másodikra!
Nekem is így volt, h nem foglalkoztam vele, mert majd "leesik"
Elmentem sebészetre, ő maga mondta, h na akkor egy szuri, mert másképp be fogok szarni.
Úgy kellett a végén összevarni, nem fájt egyébként!
De a pedikűrös nem pénzbe kerül?abba anyu biztos nem megy bele
Az jó ha esetleg rávezsem magam hogy mennyünk el bőrgyógyaszatra,mert aszthiszem hogy a heim pálban van(de nem biztos csak gondolom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!