Hosszú távon lehet abból bajom hogy hajnalba kelek (negyed öt) és egésznap suliban vagyok este 6-ig és nem eszek semmit, csak akkor mikor haza jővők? 16/L
22.48-as voltam. Megnyugtatlak én ritka gusztustalanul tudok enni, de mi mindig megoldjuk a dolgokat, elröhögünk közben barátokkal, van hogy jobban tetszik a másik szendvicse, akkor cserélünk. Kérd meg az osztálybeli barátaidat, hogy szóljanak rád, hogy egyél, mert enni kell! Én barátnőm epilepsziás, gyógyszereket szed mégsem akar enni. Kb úgy kell megetetni hogy ne legyen rosszul. Vége már annak a korszaknak amikor sajnáltuk amiért rosszul lett a gyógyszerek miatt, mert nem evett rá semmit, mostmár inkább dühösek vagyunk rá, mert ha tud tenni valamit ellene, akkor miért nem tesz?
Meglátod ezt addig fogod csinálni, amíg meg nem adja az első jelet a szervezeted! Az első jel az lesz, hogy zsibbadni kezdesz, elszédülsz, és összeesel, elájulsz. Nem ajánlom hogy kipróbáld, és a tesco közepén tettem ezt, szerencsére a szüleim velem voltak. De egyáltalán nem volt kellemes amit utána éreztem. No meg a rengeteg orvosi vizsgálat utána stb stb. Ne csináld ezt magaddal, egy-egy szünetben két-három falatot nyomj le legalább, hogy ne legyen ilyen problémád. Én azzal próbálom kiküszöbölni, hogy olyan kajákat viszek amit szeretek. Ma pl tök sima szendvics van az "étlapon" de egy vanília fagyis banánturmixot is mellékelek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!