Mivel "vághatom haza" magam?
Na jó nevetségesen fog hangzani de egy próbát megér
16 éves Bp-i fiú vagyok. Nagyon ritka dohányos/alkoholista. Sokszor van tömény tré az életembe de ha mindszer betépnék/leinnám magam halott lennék. Ezért kell valami ami megnyugtat ilyenkor mint egy pohár whiskey vagy egy szál cigi... csak valami értelmes.. előre is köszi.. nembaj ha káros.
El nem tudom képzelni, 16 évesen mi lehet az a tömény tré, amit nem bírsz elviselni...
Tessék elmenni sportolni, az kellemesen leszedál.
NEhogy azt hidd, hogy értelmes válaszokat fogsz kapni arra, hogy hogyan roncsold szét magad... és az életedet még jobban.
Ezzel a dumával meg nekem ne gyere, hogy "nem ismered a múltamat"... Ha igazán nagy problémák lennének, nyilván nem a neten nyivákolnál másoktól segítséget kérve, hogy hogyan tedd tönkre magad...
Elég okos és művelt vagy.
A cigaretta önmagában nem stresszoldó. Ahogyan az alkohol sem. Az alkohol egy időre feledteti a téged érő stresszhatásokat. Megoldást nem jelent.
Tudom, hogy 16 évesen még azt hiszed, hogy te vagy az úr, te vagy a császár, az élet végtelennek tűnik.
Nem tudom... Mivel egészség témakörbe írtál, gondoltam, nem dohányzásról meg alkoholról, hanem sokkal inkább sportról akarsz diskurálni.
Ha haza akarod vágni magad, vegyél egy üveg ipari hígítót, és szépen inhalálj zacsiból. Állítólag már az első használat után is maradandó agykárosodást szenvedhetsz. Az eléggé hazavág.
Aztán még vannak a designer drogok, mivel elég tájékozott vagy, így biztosan ismered őket. Például egy kati 1 órányi eufóriát okoz, utána pedig 8 óra kőkemény levertséget.
Na jó itt én is borultam.,de megpróbálom magam visszafogni. Először is megpróbálom a tudomásotokra adni.. nem szándékozom a trében még jobban hazavágni magam. hülye szót használtam levezetés lenne a megfelelő. illetve tisztában vagyok hogy pszihés hatása van és csak pillanatnyi megnyugvást okoznak, nekem nem is kell több, bár félre ne értsétek nem élek /akarok ilyenekkel.
Viszont ha tudtok örökkétartó megnyugvást szóljatok. Amúgy már rémlik miért hagytam el ezt az oldalt régebben. Ez az oldal már akkor a segítségnyújtás fogalma alá süllyedt amikor ezek az emberek megjelentek. Nem valóban nem nevelsz, és nem hinném hogy én érezném magam a májergyereknek mert ti oktattok engem. Mind egy ennyi nekem estére elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!