Mivel távolíthatók el a bőrömön lévő csíkok? FONTOS! Kép, lent.
Figyelt kérdés
Egy jó ideje már ezek a csíkok láthatóak a testemen (köldököm alatt, a hónom alatt, az oldalamon, valamint a hónom felett, s a vállam között) Az orvos azt mondta növekedési csíkok, de minél hamarabb szeretném eltüntetni, mert zavar. Tudnátok mondani olyan jól bevált krémeket, esetleg gyógyszereket, amelyek segítenének? 17 éves fiú vagyok. Kép: [link] 2013. ápr. 6. 21:51
1/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen, nekem is 14-16 éves koromba került a hátamra. sokáig úgy nézett ki mintha ostorral vertek volna el... Illetve, a combomon is van.
Utólag nincs rá semmi, esetleg plasztikai műtét. Annyit tudsz tenni, hogy napozol/szolizol, és krémezed. Ha lebarnul, kevésbé fog látszani.
2/3 Softness válasza:
striának hívják, a férjemnek is van a hátán, mert nagyon magas, és nekem is a terhességem után maradtak a hasamon. Ez sajnos genetika, akinek nem rugalmas a bőre a hirtelen növés vagy hízás alkalmával megreped, NINCS RÁ SEMMI GYÓGYMÓD esetleg plasztika
3/3 anonim válasza:
Nekem is vannak ilyenek a bőrömön. Fogyás vagy hízás esetén jelentkezik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!