Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitöl lehet ha a menstruäcio...

Mitöl lehet ha a menstruäcio nem mulik el?

Figyelt kérdés
vérzek mär 2hete.. 3 honapja volt egy vetélésem,akkor mäsfél honapig véreztem majdnem.majd a következö menstruäcio megjätt idöben,dekevés volt,és pärnapig tartott..majd rä pär napra ismét megjött(normàlis vérzés mennyiség,és tart mär 2 hete.fäj a mellem is.mitöl lehet ez?a héten megyek orvoshoz ezzel.3 honapja ami elment baba,tabi mellett lettem terhes.lehet mostis egy ujabb terhesséGröl van szo??védekezünk tablettäval a pärommal.vagy ha terhesséG lenne nem véreznék ennyit ,nem?
2009. szept. 21. 14:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is vetélés után az elsö mensim nem sok volt aztán rá másfél hetére ujra megjött és kitartott a következő mensimig.Kaptam rá ergam cseppet és az tett helyre.Ne aggodj,de menj el dokihoz és tuti te is ergamot kapsz.
2009. szept. 21. 14:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Ja..., ja... :[

Vetélés és eü-küret után nekem sem akart elállni a vérzésem, én is kaptam Ergam-cseppet, és attól sem állt el...

Ekkor gyógynövényboltban vettem pásztortáska-füvet, teának megfőztem és 2 nap múlva elállt a vérzésem!

Ez a 2 napos tea-kúra teljesen rendbe hozott!!! :D

(Reggel és este 1-1 csésze teát ittam.)

2009. szept. 21. 14:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet a tabletta nem a legmegfelelőbb számodra. Kérdezd meg a dokit. Fürödj rendszeresen cickafark fürdőben. Előző este egy jó csokor cickafark szárat viárggal beáztatsz 4 l vízben. Másnap leszűröd a fürdővízbe. Legalább negyed órát áztasd magad, érjen mindenhol a víz. Jobbulást.

2009. szept. 22. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!