Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudtok védekezni a...

Hogyan tudtok védekezni a másnaposság ellen? Hogyan tudtok ugy piálni, hogy mindenre emlékeztek?

Figyelt kérdés

Az a gáz, hogy én akárhányszor voltam részeg soha nem emlékszem semmire..elkezdek szédülni és ott le is rakom a poharat hogy azért ien "jókedvű"részeg legyek, de mindenre emlékezzek:D

De nem megy.. hogy csináljam, hogy józan részeg legyek??

És másnaposság a legrosszabb..Ti mit tesztek ellene??

És olyan másnaposság,hogy itthon ne tudják meg..

2009. szept. 21. 09:57
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Ha azon kell filóznod, hogy hogyan legyél $eggrészeg úgy, hogy "otthon ne tudják meg" akkor te még gyerek vagy, és nem nagyon kéne berúgnod.
2009. szept. 21. 10:03
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
Hát én akármennyit ihatok, soha nem voltam eddig másnapos, és mindenre emlékszem.:D Szerintem igyál előtte sok vizet, meg utánna is, mert elvileg azért van, mert kiszáradsz.
2009. szept. 21. 10:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Most is iszol miközben a kérdést írod?

Először is, talán tudj mértéket tartani. Minek annyit inni hogy ne emlékezz semmire? Állapíts meg egy limitet és ahhoz tartsd magad, ha pedig nem bírod megállni az ivást és csak töltöd és töltöd magadba, akkor az alkoholizmus(nagyivó).

Gondolom ez a menő a társaságodban, de a kitűzött célod csak akkor éred el ha annyit iszol csak amennyi még nem üt ki(pl 3-4 sör max, egyénfüggő).

Elrejteni meg nem fogod tudni senki elől, az alkesz szemek elárulnak bármikor.

2009. szept. 21. 10:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Én bár mindenre emlékszem, de annyira rühellem a másnaposságot, fejfájást, hogy már évek óta nem ittam annyit, sőt egyáltalán alig iszom. Ehhez egyébként annak is köze van, hogy egyszer gombáztam Amsterdamban, ami nagyon jó volt, tartott 5 órán át, aztán felfrissült vagy, nincs semmi bajod egyáltalán, és közben is tudod mit csinálsz, márha figyelsz a mennyiségre. Élményre százszor jobb az alkoholnál, káros hatásait pedig rövidtávon semmi, hosszútávon nem tudom, mert azóta sem gombáztam, cserébe leszoktam miatta az alkoholról...
2009. szept. 21. 12:26
 5/7 anonim ***** válasza:
2009. szept. 21. 12:35
 6/7 anonim ***** válasza:

nem a szédüléskor, hanem előtte kell lerakni a poharat. amikor már érezed, h vigyorgós vagy, egyszerűen nem iszol. ésakkor tökjól ellehet lenni. később, mikor száll el a vigyor, akkor lehet még inni rá vmit, de ez legyxen sokkal később, mint az uccsó pohár.

aztán, amikor vége a bulinak, onnan kezdj el rengeteg ásványvizet vedelni. önts magadba cvagy másfél litert. ettől nemfog fájni másnap a fejed, és másnapos se nagyon leszel.

fontos, h ne idd magad hányásig, mert akkor semmi értelme.

2009. szept. 21. 13:12
 7/7 anonim ***** válasza:
ez genetika. van aki a sörtől is másnapos lesz, hányinger, fejfájás, van aki ordenáré mennyiségű kommersz töménytől sem. én az előbbihez tartozom, úgyhogy marad a fű. :)
2009. szept. 21. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!