Van itt olyan, aki késztetést érez arra, hogy a fülébe nyúlkáljon valamivel?
A fülkagyló belsejében nagyon sok idegvégződés van... és én baromira szeretem az érzést ahogy pucolom a fülem a fülpiszkálóval. És napközben többször is rámjön a késztetés hogy belenyúljak. Hát megvallom őszintén, van egy hajtűm erre a célra, amit csak erre használok, hogy amikor rámjön belenyúlok a fülembe vele és kaparászom. És nagyon de nagyon jól esik... nyugi nem okozok kárt magamban meg nem dugom mélyre, és nem csinálom erősen, csak annyira amennyire érzem. Aztán megtisztítom a hajtűt és legközelebb ha érzem megint azzal kaparászom a fülem belsejét.
Más is van így? Vagy csak nekem van ilyen furcsa szokásom?
22L
Naaagyon fini, semmi gond ezzel, mi a párommal egymás ölébe fekve tesszük ugyanezt. Fejvakargatás is napirenden van...:-)
Mint a kismajmoknál...
Nagyon pihentető, én rendszeresen bealszom miközben engem bigyerésznek.
Én is így voltam vele, de szégyelltem magam miatta, és emiatt leszoktam róla.
Most annyit csinálok csak, hogy hajmosás közben megmosom a fülemet a samponnal, és utána felitatom a vizet a fülpiszkálóval. És semmi bajom nincs tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!