Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki késztetést...

Van itt olyan, aki késztetést érez arra, hogy a fülébe nyúlkáljon valamivel?

Figyelt kérdés

A fülkagyló belsejében nagyon sok idegvégződés van... és én baromira szeretem az érzést ahogy pucolom a fülem a fülpiszkálóval. És napközben többször is rámjön a késztetés hogy belenyúljak. Hát megvallom őszintén, van egy hajtűm erre a célra, amit csak erre használok, hogy amikor rámjön belenyúlok a fülembe vele és kaparászom. És nagyon de nagyon jól esik... nyugi nem okozok kárt magamban meg nem dugom mélyre, és nem csinálom erősen, csak annyira amennyire érzem. Aztán megtisztítom a hajtűt és legközelebb ha érzem megint azzal kaparászom a fülem belsejét.

Más is van így? Vagy csak nekem van ilyen furcsa szokásom?

22L

2009. szept. 20. 21:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is, de nekem jó a fülpiszkáló.
2009. szept. 20. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:
ja az olyan jó:D
2009. szept. 20. 21:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is szeretem azt az érzést..csak nekem a telefonom fülhallgatója sokszor csiklandozza és azért is piszkálom néha..:D
2009. szept. 20. 21:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Naaagyon fini, semmi gond ezzel, mi a párommal egymás ölébe fekve tesszük ugyanezt. Fejvakargatás is napirenden van...:-)

Mint a kismajmoknál...

Nagyon pihentető, én rendszeresen bealszom miközben engem bigyerésznek.

2009. szept. 20. 21:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Figyelj, a fülpiszkálót azonnal felejtsd el!Húgom egyik barátnője is ezzel tisztította a fülét, aztán mindig beljebbnyomta a zsírt és az orvosnál szedték ki neki.Nekem is volt ilyen, olyan szinten eldugult a jobb fülem éjszaka, hogy nem is tudtam aludni.Nagyon rossz volt, találj ki magadnak valami más szórakozást vagy "kényszert, de ezt felejtsd el.
2009. szept. 20. 21:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez veszélyes cselekedet.
2009. szept. 20. 21:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is így voltam vele, de szégyelltem magam miatta, és emiatt leszoktam róla.

Most annyit csinálok csak, hogy hajmosás közben megmosom a fülemet a samponnal, és utána felitatom a vizet a fülpiszkálóval. És semmi bajom nincs tőle.

2009. szept. 21. 00:14
 8/8 anonim válasza:
Furcsa, nekem ez pont hogy kellemetlen érzés. Legalábbis fülpiszkálózásnál semmi extrát nem érzek, de mikor egy picit véletlenül beljebb csúszik akkor konkrétan irritál.
2009. okt. 26. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!