Mi az anorexia?
Figyelt kérdés
Tudom mit jelent, de nem értem. Gondolom feltűnik, ha az ember gyorsan lefogy és egyre soványabb lesz. Nem lehet valahogy megállítani? Bocsi, ha hülyén hangzik a kérdés, de tényleg nem értem..:/2013. márc. 31. 13:42
1/2 anonim válasza:
a gyomor ossze szukul a vegen dio alakura is osszemehet.. mar faj az eves.. undorodas az eteltol teljesen mas ertekrend, alvas zavar, csak korhazi segitseggel lehet belole kijonni illetve pszihiatriaval. hamar vissza lehet esni.
2/2 anonim válasza:
Összeszűkül a gyomrod, nem tudsz enni vagyis hát alig mert amint eszel lelkiismeret furdalásod lesz, hogy minek ettél. Lefogysz de még akkor sem látod magad vékonynak mikor csont és bőr vagyis testképzavar. Elkezd hullani a hajad. Elmarad a menstruáció. egész nap a kaja körül forognak a gondolataid, de nem eszel. Egyre jobban lecsökkented a kajamennyiséget, mert félsz a hízástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!