Mit lehet csinálni, ha rosszul vagyok a buszon?
Tehetek ellene valamit? Hányingerem szokott lenni, de hiába szedek be gyógyszert, akkor meg egyszerűen csak rosszul vagyok.
Az igaz, hogy ha a buszban előre ülök, nem leszek rosszul? Vagy csak nem érzem annyira a tüneteket?
Szia!
Vannak homeopàtiàs készìtmények, ezek nem gyògyszerek, van koztuk egy kifejezetten utazàsra készult tabletta, amit buszos, repulos utazasok alkalmàval hasznàlok. Nàlam nagyon jòl mukodik, egyàltalàn nem vagyok rosszul (elotte én is rosszul voltam, gyogyszer sem hasznàlt).
A nevére nem emlékszem, most kapàsbòl nincsen nàlam a doboza, de ha ilyen jellegu tablettàt kérsz a gyògyszertàrban, biztos tudnak segìteni. (A Coccolino szòra hasonlìt a neve.) Nem keseru, inkàbb édeskés, olyan, mint egy pici szolocukor, és szopogatni kell, vìz sem kell hozzà. Utazàs elotti estén màr lehet belole bevenni, utàna utazàs elott 1-2 òràval is, és ha szukségét érzed, utazàs kozben is. Nem tapasztaltam mellékhatàst, nem àlmosìt, mint a gyògyszerek, és rà is van ìrva, hogy nem minosul gyògyszernek.
A leìràs elég sutàra sikerult, de tényleg ilyesmi neve van, és szopogatòs/szàjban olvadò.
Egyébként pedig igen, jobb, ha a buszban elol ulsz, ha pàros ulések vannak, akkor NE az ablak mellettire ulj (ahol be lennél szorìtva), menetiràny SZERINT ulj, és az ùton figyelj tàvoli, fix pontokat, amik làtszòlag mozdulatlanok (pl. tàvoli torony, stb.). Valamint ne olvass és mobilozz - nekem valamiért ezek is rosszullétet okoznak buszon. Viszont enni nyugodtan ehetsz, ha jòlesik.
Jò utat!
Köszönöm a válaszokat:) a homeopátiás szert ki fogom próbálni. B vitamint is mindig szedek előtte, akkor legalább nincs hányingerem.
A jövőben muszáj lesz bevállalnom egy 3 órás buszutat, majd mindent bevetek, köszönöm.
Mindig nézz előre és ne ülj olyan pózban amitől a gyomrod összeszorul.
Útközben nyalj citromot. Az elűzi. És ne a hányingerre gondolj, hanme tereld el róla a figyelmed. Pl: halgass zenét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!