Jaaajjj máááár mi az hogy ha nem oltatod be magad akkor nem gyógyulsz meg de gááázzz aki ezt irta pfffff.....Ugyan olyan mint egy rendes influenza csak nyílván ha leszarod h mi a bajod akkor lassabban gyógyulsz de hogy ha csinálsz is érte valamit akk meg meggyógyulsz ezt nem ugy értem hogy oltasd be magad mert hülyeség!
2009. nov. 11. 14:36
13/19 anonim válasza:
Ha jó az immnrendszered akkor belehalhatsz. OLTÁS!!!!!
2009. nov. 12. 13:15
14/19 anonim válasza:
első tünet ledurran a lábfejed és utána az ujjaid is elkezdenek potyogni az utolsó tünet összeroppan a fejed
2009. nov. 12. 18:49
15/19 anonim válasza:
"Ha jó az immnrendszered akkor belehalhatsz. OLTÁS!!!!!"
Ettől nagyobb hülyeséget még nem hallottam, akkor az AIDS-es is azért hal bele a náthába, mert erős az immunrendszere.
2009. nov. 12. 21:42
16/19 anonim válasza:
"Ha jó az immunrendszered belehalhatsz! OLTÁST!"
Ez így hülyeség. Meg van az esélye, hogy az erős immunrendszer túlreagálja a dolgot ami károsítja a tüdő szöveteit. Na de annak is meg van az esélye, hogy meg nyerem a lottót...
2009. nov. 16. 13:36
17/19 anonim válasza:
Semmi! Ugyanolyan lesz csak,mintha a náthás lennél!
2009. nov. 18. 18:28
18/19 anonim válasza:
Elmész orvoshoz és ha szerencséd lesz akkor megúszod egy betegséggel!
2009. nov. 20. 11:36
19/19 anonim válasza:
A párom elkapta és én is:( Ő két napig lázas volt (38-39között mozgott), de mára jobban lett, még csak hőemelkedése sincs hála égnek:) Én köhögök és hőemelkedésem van:)Nem olyan vészes, mint ahogy mondják a tüszős mandulagyulladás sokkal rosszabb, mint ez.Ne aggódj miatta a gyógyszer ipar akar, csak meggazdagodni belőlünk.
Ha elkapnád menj el orvoshoz, ad valamilyen készítményt és pár napon belül jobban leszel, de ezt ki kell feküdni, mint bármilyen betegséget:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!