Orrvérzés és hányás minek a tünete?
Akkor a szokásos kérdések: hány éves vagy, mit ettél, van-e krónikus vagy fertőző betegséged, szedsz-e gyógyszert rendszeresen? Volt mostanában valamilyen baleseted, ütötted be a fejed?
Mióta tart az állapot? Vannak-e más tüneteid, fájdalmaid?
hát 18éves vagyok..
vese beteg..de nem vagyok az a beteges típus szerencsére..
csak most 3 hete eléggé gyakori ez a kettő dolog..:S
vese beteg vagyok már évek óta.. szedek gyógyszert stb..! ;)
voltam orvosnál igen,csak annyit mondott h ááá biztos megfázás..! :S
Attól függ, hogy az orrvérzés mikor van. Mert ha hányás után, akkor lehet attól hogy hányás során az orrba kerülő gyomorsav marja az orrnyálkahártyát és attól van a vérzés.
Általában az orrvérzés magasvérnyomás tünete. Nem tudom hogy a gyógyszereid mellékhatása okozhat e ilyet, de elképzelhető.
Viszont a hányás veszélyesebb. Kiszáradáshoz vezethet.
Mivel az orvos azt mondta hogy megfázás; arra gondolok hogy a hányás a köhögés, vagy tüsszentés, esetleg orrfújás miatt van. (ahogy a rekeszizom összehúzódik, megnyomja a gyomrod és az reflexszerűen elindítja a hányást. Ez olyasmi mint amikor éves után ugrál valaki) Az orrvérzés pedig a gyakori orrfújástól. (erős orrfújásra elpattanhat egy-két hajszálér, ami kisebb orrvérzést okozhat)
Ha elsz nemi eletete lehet terhessegi tunet is.....
Ezen kivulrengeteg mastol is lehet, keves az informacio...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!