Cukorbeteg vagyok? SOSSSSSSSS
Az ájulás egy mindennapos dolog. Ha pedig már egy cukorbeteg ájul ez, az nagyon nagy baj.
Tünetek: sok vízivás /állandó szomjúság érzet/, sok pisilés, hirtelen fogyás és/vagy hízás, esetleg nemiszerv viszketés. Ezek a tipikus tünetek.
Talán a körzetihez kéne menni,ott is meg tudják mérni,és ha baj van,akkor továbbküld,de ő is tud gyógyszerelni.
Nem találgatni kéne,hanem ovoshoz menni.
ha már a vizeletben is cukor van,az nagy baj!!!!
de egy éhgyomri vérvétel sürgősen kéne.
Egy ájulástól még nem leszel cukorbeteg, ez baromság. Ennyi erővel agydaganatod is lehet, mert az is okoz ájulást.... A tesztcsík kimutatja a cukrot a vizeletben, ami szinte egyértelmű jele a cukorbetegségnek. Nekünk mindig van itthon, mert anya háziorvos, nagyon jó dolog. Persze egy vérvétel is kéne azért.
Én eddig csak orvosi műszer, kellék boltba vettem ilyen tesztcsíkot, patikában sosem kérdeztem. Nézd meg van-e orvosi műszer bolt a városodban. (ott árulnak vérnyomásmérőt, mankót, talpbetétet, vércukormérőt és minden ilyen egyebet...)
Nem megbízható a számodra,mert ha a vizeletben is cukor van,az már régen rossz!De attól még lehet magas vércukrod.
Irány a körzeti orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!