Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az cukorbetegség jele lehet,...

Az cukorbetegség jele lehet, ha meg vagyok zavarodva az édességért és nem bírok neki ellenállni?

Figyelt kérdés

Eszek rendesen reggelit, ebédet, vacsorát, viszont állandóan csokoládét, cukros, habos, édes ételeket akarok enni. Van olyan nap amikor 5 tábla csokit is eszek és ha egy nap nem jutok édességhez ideges vagyok, nem bírok magammal.

Mit csináljak, mitől van ez?

Ha kávézok, 1 deci kávéhoz is 4 nagykanál cukrot teszek és volt, hogy megettem egy nap 4 nagyzacskó gumicukrot... rémesen kimarta a gyomrom és 2 napig csak kefírt tudtam enni de sajnos ez sem tart vissza a falástól :S

sose hánytatom magam, nem hízok és nincs bűntudatom, szóval nem bulimia ez de nem tudom mi

az a baj, hogyha ráállok az "egészséges" cukrokra, akkor viszont több konzerv ananász, barackbefőttet megeszek, meg 3-4 zacskó mazsolát stb.

és anyám már ki van akadva hogy minden pénzem édességre megy el

hogyan tudnék erről leszokni?

2013. márc. 28. 16:30
 1/3 anonim ***** válasza:

A cukorbetegség jele a csillapíthatatlan szomjúság.

Persze jó lenne visszafogni, mert a cukor árt.

2013. márc. 28. 16:35
 2/3 A kérdező kommentje:
szomjas nem szoktam lenni
2013. márc. 28. 16:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Nyomelemhiányra is utalhat az édesség iránti csillapíthatatlan vágy. Nézz utána! (ha jól emlékszem: krómhiány...)
2013. márc. 28. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!