Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha sokat írok szórakozásból a...

Ha sokat írok szórakozásból a "másik" kezemmel, az okozhat valami zavart az agyban? Ha igen, milyen jellegű zavart?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy akár fejleszteni is lehet az agyat ilyen módszerrel,de valakinél nem lehetséges,hogy rosszul "sül el"?
2009. szept. 18. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg felnyílik a művész-éned:)

Melyik a másik, a bal?

Jobb lesz az intuíciód! Nem sülhet el rosszul!

Vannak kétkezesek. Volt egy egyetemi tanárunk, jobb kézzel írt, ugyanakkor! ballal rajzolt a táblára! Nme lett baja!

2009. szept. 18. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:
az előzőnek- vannak, akik alapból kétkezesek, és én is hallottam valamit erről a zavarról, bár szerintem nem igazán hihető. Én is szoktam bal kézzel írni néha :D
2009. szept. 18. 22:36
 3/4 anonim ***** válasza:
A zavar arra vonatkozik, ha erőnek erejével letiltod az ügyesebb kezet, és csakis a setébbet engedélyezed. Ettől lehet dadogást kapni. De itt nem erről van szó nálad.
2009. szept. 18. 22:42
 4/4 anonim ***** válasza:

A dadogást kisgyerek kaphatja a fejlődési fázisban , de itt nem erről van szó.

Csak előnyödre válik, ha a másik kezeddel is írsz

2009. szept. 18. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!