Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Belső aranyér okozhat ilyen...

Belső aranyér okozhat ilyen tünetet?

Figyelt kérdés
2 napja nyilaló fájdalmat érzek a végbelemnél, meg néha néha nyomásérzést. Ez ta lán belső aranyér lenne? vérzés nincs.
2013. márc. 28. 12:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Volt mostanában székrekedésed vagy keményebb székleted, ami esetleg nehezen akart kijönni? Mert ilyenkor szoktak előjönni az aranyérrel kapcsolatos tünetek.

Én szoktam ilyet érzeni, de nekem sajnos nem csak egy van és van kívül is és belül is.:(

2013. márc. 28. 13:05
 2/6 A kérdező kommentje:
igen, volt. mivel kezelhető?
2013. márc. 28. 13:10
 3/6 anonim ***** válasza:
vegyél valamilyen aranyér kúpot, többféle van, és rendezed a székleted! Igyál sok folyadékot, egyél rostosat,gyümölcsöket.
2013. márc. 28. 13:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Az utolsó meg is válaszolta.:)

Én kaptam kenőcsöt, amit akkor használok, ha kicsit durvább a helyzet, egyébként cickafark teás ülőfürdő is segíthet. Székletlazításra, székletindításra Szennatea.

De alapvetően étkezési szokások átalakítása és testmozgás. Vagyis elkerülni a székrekedést.

2013. márc. 28. 13:40
 5/6 anonim ***** válasza:
sok rost és folyadék, és persze mindenkinek más válik be, nekem a Hemoclin gél használ!
2013. márc. 31. 21:59
 6/6 anonim ***** válasza:

A belső aranyér általában fájdalommenetes, de ijesztően erősen tud vérezni (effektíve csöpög a fenekedből).

Ez valami nyálkahártya sérülés miatt lehet vagy valami gyulladás.

2013. máj. 31. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!