Okozhat problémát a 2. szülésemnél aranyér? Bövebben lent.
Szülésem után kialakult az arnyerem.Sajnos.Hosszabb ideig elmúlt,majd egy idö után ha széklet van sajnos kijön.....
Most ismét terhes vagyok 22 hetes.Tudnám valamivel kezelni,anélkül,hogy orvosnak mutogatnom kellene??
Olyan kellemetlen hely......
Aggódom mi lessz a szülésnél??
Szült innen valaki aranyérrel??
Milyen lett a szülés után?
Jó neked, hogy szülés után jött ki. Nekm a az 1. terhesség alatt, már kijött. Meg is vizsgáltak, körkörös aranyér. Terhesség alatt nem adtak semmilyen szert mondván felszívódik és árt a babának. Szülésnél egy jó fél hüvelykujjnyi aranyér fordult ki. Menni alig tudtam és bizony bagyon fájt! Felhívtam a dokit, aki gyógyszert ajánlott, de mellette tilos szoptatni, így nem szedtem.
Aztán ajánlották az Aloe Forever Products-tól a Lips-et (szájápoló), szinte egész nap kentem és 1 hét alatt fájdalom nélkül visszament. Azóta, ha előjön, ezzel kenem. Műteni nem engedem, mert 2 embernek a családból uúgy előjött és áll. a műtét után iszonyúan fáj.
Most újra várandós vagyok, de már ezzel kenem.
Fontos ne guggolj, mert a gravitáció nem jótékony!
egy éve szültem,előtte nem sokkal kijött.szerencsémre nem fájt/t.viszont szinte végig még most is kint van.és 11hetes terhes vagyok.
most mastuval kenem,de nem veszem észre hogy használna.műttetni én sem akarom,de jobban örülnék,ha látná egy orvos-csak nincs időm elmenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!