Ráestem a térdemre. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Tesi órán kosaraztunk. Sprinteltem a labdával, a társam ellökött és teljes súlyommal ráestem a bal oldalamra. Azóta a térdem nagyon fáj. Nem tudok leguggolni, olyan érzés, mintha el akarna szakadni az izmom v. valami ín... de csak a ballal van gond.
Tud nekem valaki segíteni?
2013. márc. 28. 11:33
1/3 anonim válasza:
nekem nagy tapasztalatom van ebben, mivel mind két térdem már kiment és a bokám is csúnyán eltört. Én azt javaslom neked, hogy egy hét ágy, orvos, és ha valamire való orvoshoz kerülsz (nem úgy, mit én) akkor gipszbe rakják a lábad. Vedd komolyan, mert nekem ezért kellett abbahagynom a táncolást, és nem a régi egyik térdem sem. Lehet hogy neked is kiugrott, vagy csak meghúzódott egy izom, de ne gugolj ne is próbáld. Nyújtott helyzetbe pihentesd, párnával ki is bírod pöckölni.
3/3 A kérdező kommentje:
megértem, nekem is van tapasztalatom a bokámmal... de szerintem annyira nem súlyos a helyzet, vagyis járni tudok és nem is sántítok, csak a hajlítás esik nehezemre. de valószínű orvos lesz belőle.
2013. márc. 28. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!