Kényszeres gondolatokat hogy lehet elűzni?
Figyelt kérdés
#kényszersgondolat
2013. márc. 27. 16:56
1/9 A kérdező kommentje:
ezek a tünetek igazak rám:
Szenvedés a kényszercselekvésektől
Szenvedés a kényszergondolatoktól
Szenvedés érzése
Tehetetlenség érzése
Emberi kontaktusok kialakításától való félelem
Fél más emberek előtt beszélni
Idegenektől való félelem
Társasági helyzetektől való félelem
2013. márc. 27. 16:59
2/9 A kérdező kommentje:
De leginkább kényszer gondolatoktól szenvedek. sehogy se tudom elűzni őket, és már az öngyilkosságon gondolodok.
2013. márc. 27. 17:00
3/9 tetris válasza:
Egyszerúen nem értelek. Normális, értelmes embernek tűnsz. Hogy lehet az, hogy még nem fordultál szakemberhez?
Csodára vársz? Ez magától nem fog rendeződni, segítségre van szükséged. Más nem teheti meg helyetted, neked kell felvenned a kapcsolatot vagy egy pszichiáterrel, vagy egy pszichológussal. Meddig akarsz még szenvedni? Itt a neten kismillió ilyen szakember hírdet. Hát keress egy neked szimpatikust. (Javaslom a pszichológia.hu oldalt)
4/9 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy tudnának segíteni rajtam :( sőt biztos vagyok benne.
2013. márc. 27. 19:10
5/9 anonim válasza:
Azt általad leírtakat tourette szindrómához is közelíthetnek akár, illetve szociális fóbia. Sokat a nehézfémmérgezéssel hozzák összefüggésbe. Tehát ha ebből indulunk ki, akkor a nehézfémek kivezetésével lehet elűzni a kényszergondolatokat.
6/9 A kérdező kommentje:
Vagy placebó gyogyszerekkel, mi?
2013. márc. 28. 11:05
7/9 anonim válasza:
Hát én sosem értettem ezt a placebó dolgot, miért vannak rajta annyira páran.
8/9 A kérdező kommentje:
Ugye csak vicceltél ezzel a nehezfémmel?
2013. márc. 28. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!