Neked is nehéz volt a gipsz súlyát "cipelni"?
Egészen a lábujjaidtól?
Mi történt vele?
Igen lábujjtól, vagyishát taptól a lábujjaim azok szabadon vannak.
Görkorival nekiszaladtam egy vaskorlátnak, sípcsontomból térd alatt letört egy darab. És úgy néz ki 12 hétig leszek gipszbe. Egy ilyen 51 kilós, vékonyka lánynak mint én eléggé túlméretesnek érzem ezt a kábé tízkilós gipszet :S
Köszönöm az együttérzést, akkor neked is volt már ilyen jó tudni hogy nem csak velem fordul elő ilyesmi :D
Csak annyit kérdeznék hogy gondolom neked is könnyítettre cserélték az első hetek utén a gipszedet. Azzal mankózva már tényleg lehet normálisan járkálni legalább a lakásban? Mert ebben a nagy gipszben csak a vécéig vonszolom ki magam :S
És neked is végig kellett szurit kapnod trombózis ellen?
Nekem a fekvőgipsz 5hét a hagyományos nehéz gipsz volt a járó kicsit érdekesebb volt. Az 4 hétig a nehéz volt gumi járósarokkal akkor voltam ellenőrzésen és lecseréltettem a könnyítettre 11e ft-volt. Manó volt végig elég nehézkes volt.
Szuri végig volt.:(
Jobbulást neked és szól ha van kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!