Milyen érzés a hallókészülék?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kiváncsi,hogy van valamilyen különös érzése,ahogy jönnek be rajta a hangok,vagy észre se lehet venni.2013. márc. 24. 22:10
1/8 anonim válasza:
Készüléke válogatja. És persze a beállítás. Aztán meg is kell szokni, hiszen eddig egy "másik világban" élt. De, fontos, hogy mindenképpen a saját szokásaihoz legyen beállítva.
Írj, ha többet szeretnél tudni.
2/8 anonim válasza:
Fantasztikus érzés. Akusztikailag mindenképp.
Viszont pszichikailag... na ez elég sokmindentől függ.
3/8 anonim válasza:
#2: Hasonló lehet ahhoz, mint amikor valaki szemüveges lesz, nem? Na jó, tudom, a kettő között óriási különbség van. Csak arra gondolok, hogy ha egy kisgyerek szemüveget kap, ő is nehezen éli meg először, de talán később megszokja. Ő is és a környezete is.
4/8 anonim válasza:
Nem hasonló.
A szemüveggel azonnal jól fog látni, a készüléket meg meg kell tanulni használni, és elviselni... Hidd el, hogy nem olyan egyszerű megbékélni vele, de ha elfogadod, áttörik, akkor szinte semmi probléma nincs vele. Persze ez is egyénfüggő.
5/8 anonim válasza:
Igen, én is arra gondoltam, hogy elviselni nehéz. Egy kicsit ez igaz a szemüvegre is. Ismertem egy kissrácot (ma már huszonéves), aki rengeteget szenvedett a hallókészülékétől. Sírt, amikor fel kellett tennie, mert a többi gyerek mindig őt bámulta. Igyekeztem vigasztalni és lelket önteni belé.
6/8 anonim válasza:
szar érzés mert mindenki megnéz és az nagyon zavar
8/8 anonim válasza:
igen 3 éves korom óta most 20 éves vagyok amikor kiveszed nem hallasz semmit csak fűl( ahogy megy a vér a füledben ) zúgását meg a hangos beszédedet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!