Enyhe szurkáló érzés a melkas bal oldalán?
Az a kérdésem,hogy 24 éves koromban,3 évvel ezelőtt munka (autószerelés) közben hirtelen erős szúró fájdalmat éreztem a mellkasom bal oldalán,mivel az autó alatt fekve szereltem a pár másodpercig tartó szúró fájdalomtól teljesen összegörnyedtem,pár perc elteltével semmit sem éreztem a fájdalomból!Napokkal hetekkel később észrevettem szintén a mellkasom bal oldal körüli nagyon enyhe szurkáló fájdalmat,majd hónapokkal később észrevettem ,hogy lefekvéskor majd ki ugrik a szivem,a torkomban,fülemben éreztem a szivverésem,de a pulzusom normális volt,ugytudom,hogy ez a szivdobogás érzet!?Később az idő múlásával már nappal,munka közben is erőssen dobog a szivem,miközben nem végzek fizikai munkát,nyugalmi állapotban vagyok,és megmaradt az enyhe szuró fájdalom a mellkasomban!
Tudom,hogy ezt igy látatlanból nagyon nehéz,lehetetlen megválaszolni!?
Voltam dokinál,elmondtam amit itt leirtam majd megvizsgált a
fonendoszkóp-jával ezután anyit mondott "hát igen" és kérdezte,hogy sokat idegeskedek és stresszes e a munkám,a válaszom kicsit!Majd felirt egy doboz metoprolol 50mg,napi fél bogyót!
Úgy vettem észre mintha napi szinten jelentkeznénk nála ilyen panaszokkal,vagy csak gondolom: "jó lesz ez neki ha meg nem úgyis visszajön és irokfel másik gyógyszert"
Szerintetek ez kielégitő vizsgálat,vagy menjek el egy magánrendelőbe részletesebb kivizsgálásra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!