Miért van ez a jelenség? Tényleg reális a "nehéz csontozat" szöveg vagy csak tévhit?
Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok. 181 centis magassághoz 78kg. ha még csal is a mérleg vegyük 77nek. mondanátok hogy ez ideális de higgyétek el, elég vékonynak hat. hatvan-egynéhány kilónál sosem tippelnek többnek ez a helyzet. és tapasztalom ezt a jelenséget hogy sokan hasonló magassággal és kisebb súllyal(!) sokkal nagyobb darabnak, testesebbeknek tűnnek mint én. kérdezgetik és csodálják hogy hogy lehetek ennyi, lesoványoznak, aztán meglepődnek és hitetlenkednek. még kisebb súllyal is szélesebb válluk, karjuk van sokaknak még akik nem is járnak konditerembe. magyarázták már ezt nekem a "nehéz csontozatú vagy" szöveggel de ezt sem tudom igazán hogy igaz lehet vagy csak egy indok. szerintetek miért van? lassan azt hiszem kéne lennem legalább 90 kilónak hogy hasonlóan "nagy darabnak" (tudom elég hülye kifejezés) tűnjek mint ők most2009. szept. 17. 20:01
1/3 anonim válasza:
Valóban az emberek csontozata nem egyforma.Van aki erősebb csontú,mint a másik.Ez megmutatkozhat a testsúlyban is.Ne foglalkozz vele.
2/3 anonim válasza:
Én 178 centi és 80 kiló vagyok, lány, de nem mondanál annyinak, ha látnál, mert nem vagyok kövér, csak nádszálvékony sem.Olyan átlagos, szerintem van ilyen.És az is egy ok lehet, hogy az izom nehezebb a zsírnál.
3/3 anonim válasza:
én 167 cm vagyok és 72 kg de senki nem tippel 65nél többnek nem vagyok vékony de kövér se az átlagos talán mondjuk kicst enyhe lenne rám de vami olyasmi vagyok énis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!