Mi ez a jelenség? Alvászavar? Előfordult már mással is?
Nálam párszor, vicces hogy pont pár napja én is kitettem egy hasonló kérdést. Számomra az volt a legijesztőbb, h nem tudtam lélegezni, de nem származhat bajod ebből..
amúgy alvás paralizis ahogy az előző mondta, és stressz hatására is jelentkezhet, vagy rendszertelen alvás következtében.
Kiegészíteném az előzőt azzal, hogy ilyenkor tudatodnál vagy, esetleg szemed is nyitva, de a tested hiába erőlködsz, nem tudod megmozdítani. elvileg azért, mert még mindig az alvás annak a fázisában vagy, ahol a tested nem mozoghat nehogy kárt tegyél magadban vagy ilysmik, de már magadnál vagy, szóval ez egy átmeneti szakasz. nem mondom, hogy normális, de semmi para nincs vele, és mindenkinél előfordul..
viszont ilyenkor hajlamos az ember hallucinálni, na az mocskosul ijesztő lehet, ha nem tudod, hogy ébren vagy-e, vagy ez most mi... én legutóbb suttogást hallottam folyamatosan, közben nyitva volt a szemem, és őrjítően hangossá vált egy idő után. aztán ahogy magamhoz tértem, minden elhalkult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!