Mit csinájak öklendezés ellen?
Figyelt kérdés
Körülbelül 1 hónapja jött rám az öklendezés. Nem volt előjele se. Volt olyan estém, amikor 5 percen keresztül folyamatosan öklendeztem, ha ittam rá, még az sem segített. Előtte beteg voltam, megfáztam ,ezután jött ki rajtam. Orvosnál voltam vele, azt mondta a garatomon kis gócok vannak és hogy ezek irritálják a torkom. Erre adott gyógyszert, szopogató tablettát, de az nem segített ( a gyógyszerből 4 csomagot is vettem). Azóta javult, de csak azért mert mindig van nálam egy 0,5 liter víz, vagy valamilyen cukor, az általában csillapítja. Lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, de jó lenne, ha ennek véget vethetnék.2013. márc. 23. 14:32
1/2 anonim válasza:
Menj vele vissza az orvoshoz! Addig próbálj meg napi 3-5 csésze citromfű teát fogyasztani.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat, kipróbálom! Egyébként voltam vérvételen, jövőhéten kapom meg az eredményeket.
2013. márc. 23. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!