Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért jönnek rajtam ki egyre...

Lantos Szilvia kérdése:

Miért jönnek rajtam ki egyre többen és többen az anyajegyek, szeplők, szemölcsök?

Figyelt kérdés
Bővebben: 2 éve felfüggesztettem a szoliba járást, amúgy is leragasztottam mindig az anyajegyeimet ha olyanok voltak. Napozni sem napoztam 50 faktoros krém nélkül, de mégis egyre több és több szemölcs, anyajegy és miegymás jön ki rajtam, pedig még tipikus fehérbőrű sem vagyok. Két hónapja nézett bőrgyógyász, de én mindig látok változásokat a szemölcsökön, amit még a bőrgyógyász sem lát. De annyira nyugtalanító, hogy miért egyre több? 31 éves vagyok, de már kiakadtam, mint a taxióra emiatt... Valahol olvastam hogy a stressz is produkál bőrelváltozást, új szemölcsöket... szerintetek ez igaz, vagy baromság? Előre is köszönöm.
2013. márc. 22. 19:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Szolitól van, tuti. A káros sugarak nem akkor kezdenek elváltozást okozni a bőrön, amikor közvetlenül éri, hanem tipikusan évekkel később jön ki. Most már ez ilyen marad, én a helyedben soha többé nem is napoznék egyáltalán direktben még 100-as faktorral sem. És fél évente járnék kontrollra bőrdokihoz...
2013. márc. 22. 19:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Fene essen bele... én? havonta nézetem a bőrgyógyásszal, mert hipochonderkedek évek óta. Nem jártam én gyakran szoliba, sosem égtem meg, dehát mint tudjuk a bőr nem felejt...
2013. márc. 22. 19:34
 3/3 anonim válasza:
A szolitól nekem is sok anyajegy jött ki a testemen ami nem emelkedett ki a bőrből csak pigmentált,pedig évente csak 5-6 alkalommal voltam nyár elején.Szemölcs ellen viszont a Vérehulló fecskefű kivonat vált be,a kislányom kezén volt sok lapos szemölcs azok teljesen eltűntek .A herbáriákba kapható a szer kb 2000ft.
2013. szept. 25. 03:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!