Miért kopaszok vagy kopaszodnak a szakácsok?
Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 14:37
1/4 anonim válasza:
többnyire inkább legvágják hogy ne hulljon a hajul az éltebe.. szerintem..
2/4 anonim válasza:
kis félre irás bocsi, szóval ne hulljon a haj az ételbe
3/4 anonim válasza:
Könnyebb rendben tartani így a fejet .Nem hullnak a halszálak az ételbe .
De ha végleges kopaszodásra gondolsz ,nem gondolom hogy
ez foglakozási ártalom lenne .
4/4 anonim válasza:
Ha sokat a gőzölgő fazekak fölé hajolnak, az kipusztítja a hajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!