Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért kopaszok vagy kopaszodna...

Miért kopaszok vagy kopaszodnak a szakácsok?

Figyelt kérdés

2013. márc. 21. 14:37
 1/4 anonim ***** válasza:
többnyire inkább legvágják hogy ne hulljon a hajul az éltebe.. szerintem..
2013. márc. 21. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
kis félre irás bocsi, szóval ne hulljon a haj az ételbe
2013. márc. 21. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Könnyebb rendben tartani így a fejet .Nem hullnak a halszálak az ételbe .

De ha végleges kopaszodásra gondolsz ,nem gondolom hogy

ez foglakozási ártalom lenne .

2013. márc. 21. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha sokat a gőzölgő fazekak fölé hajolnak, az kipusztítja a hajat.
2013. márc. 21. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!