Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy összenőtt...

Létezik olyan, hogy összenőtt 2 bordám?

Figyelt kérdés
Talán másfél hete vettem észre, hogy a bal oldalon a 2 bordám vége nem olyan mint a másik oldalon. Olyan mintha összenöttek volna vagy nem tudom. (!!Lehet már több ideje ilyen, de csak most figyeltem fel rá!!) Nem fáj, semmi bajom sincs vele csak kicsit fura, alapból nem is annyira feltűnő csak ha valaki tényleg azt nézi

2013. márc. 20. 22:15
 1/3 A kérdező kommentje:
Vagy inkább csak borda elváltozásnak hívnám
2013. márc. 20. 22:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom biztos van ilyen. Én sem érzem külön külön a végüket a közte lévő porc miatt.
2013. márc. 20. 22:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Jah akkor értem, én is pont úgy érzem, mivel nem vagyok valami vastag ( 17 évesen 50 kg ) érzem, hogy a jobb oldalon kitapinthatom az a 2 bizonyos borda között a kis rést, a másikon meg nem annyira :) de akkor megnyugodtam.
2013. márc. 20. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!