Lehet, hogy eltört a bordám?
Figyelt kérdés
Múlt hét vasárnap fájt az oldalam, azt hittem csak beszorult a levegőm, de azóta is (pár órás szünetekkel) folyamatosan fáj (és ha beszorul a levegő, az nem fáj több mint egy héten keresztül). Nem emlékszem semmi olyanra, hogy bevertem volna valahová, ha levegőt veszek, elkezd szúrni az oldalam.2013. márc. 11. 21:03
1/4 anonim válasza:
Azért ennek nem csak bordatörés lehet az oka - ami esetben ha nem vagy nagyon csontritkulásos, kéne trauma az előzményben. Pl. lehet mellhártyagyulladás is, ez néha szövődménye egy tüdőgyulladásnak, de a hideg időszakban vírusok is előszeretettel okozzák.
2/4 anonim válasza:
Láz, gyengeség, köhögés, egyéb tünet? Most vagy a közelmúltban?
3/4 anonim válasza:
Nekem is volt egyszer ilyen, bár meccsen ütés következtében. A szívem fölött fájt, szúrt. A háziorvos azt mondta, hogy vlszeg elrepedt vagy eltört, majd elmúlik. De lehet, hogy beszorult a levegő, van hogy egy hétig úgy marad, és szúr, különösen reggel. Hát nekem egy hónapig fájt, de aztán egyszer csak elmúlt...
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, azóta voltam orvosnál és csak egy kis helyen elrepedt, a doki azt mondta, pár hét és összeforr :)
2013. márc. 15. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!