Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mivel lehet leküzdeni a...

Mivel lehet leküzdeni a lábszagot?

Figyelt kérdés
a páromnak tényleg mindig büdös a lába, ha izzad. zokniban és cipőben istenes, de szandált pl nem tud felvenni, mert abban főleg izzad a lába érdekes módon. de itthon is ha mezítláb van. szóval leginkább mindig és tényleg elég kellemetlen neki. a cipője is olyan szagú. már mindent kipróbáltunk. csak bőr cipőt veszünk. fertőtlenítettem a cipőt formalinnal, nem vette el a szagot. próbáltuk az állandó lábhintőporozást, a solutio antisudoricát, krémeket. rendszeresen szellőztetjük a cipőjét. mit lehetne tenni? előre is köszönöm a segítőkész hozzászólásokat.
2009. szept. 16. 20:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
51%
ez lehet h genetikai, hogy ott jobban izzad az átlagnál. Szerintem nincs mit tenni.
2009. szept. 16. 20:34
 2/15 anonim ***** válasza:

Illatszerboltokban kapható SCHOLL-lábdezodor!!!

Próbáljátok ki... :]

2009. szept. 16. 20:36
 3/15 anonim ***** válasza:
Az enyémnek is szörnyen büdös a lába, és nem tudom, hogy csak lustaságból mondja, vagy nem, de azt mondja, hogy ő nem érzi, mikor mondom, hogy menjen ki,dobja ki a zoknit a szennyesbe, és mosson lábat!Borzasztó ez a helyzet, nem tudom mit lehetne tenni :S
2009. szept. 16. 20:39
 4/15 anonim ***** válasza:

jajj ez engem is érdekelne, mert lány létemre rettenetes lábszagom van:S Már évek óta.

Állítólag használ az ezüst szálas zokni(biobolt), én még nem próbáltam, mert mikor van "felesleges" 3000rem, nem arra költöm:)

17/L

2009. szept. 16. 21:00
 5/15 anonim válasza:
Állítólag aki sok krumplit eszik annak büdös a lába. Én nagyobb zoknit veszek,magas hőfokon mosom hogy ha összemegy akkor passzoljon,természetesen 100% pamutot,és aránylag hamar lecserélem őket. Az is bejött,hogy 2 pár cipőt váltogatok a mindennapokban, ha egy mód van rá nem veszem fel ugyan azt a cipőt két nap egymás után. Emellett lábspay-t is használok.Állítólag a szarvasfaggyú is csodákra képes, az öregem arra esküszik.
2009. szept. 16. 21:05
 6/15 anonim ***** válasza:
Szarvasfaggyú?Azt hol lehet venni?
2009. szept. 16. 21:52
 7/15 anonim ***** válasza:

úgy tűnik ez egy komoly női probléma. legalábbis férfi még nem írt ide, hogy a nőjének el kéne tüntetni a lábszagát.

nem irigylem a nőket. :)

hogy valami konstruktívat is mondjak: ecet, és Scholl. együtt.

2009. szept. 16. 23:49
 8/15 anonim válasza:
Azt hiszem gyógyszertárban árulnak szarvasfaggyút
2009. szept. 17. 07:03
 9/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. csak pamut zoknit veszek neki, napi többször mos lábat, váltogatja a cipőit. és mégis...

az ecetet és a szarvasfaggyút konkrétan hogy kell használni?

2009. szept. 17. 09:49
 10/15 anonim ***** válasza:
az én párom hive a radikális módszereknek. ő eliztézte egyszer és mindenkorra ezt a témát: hypóba áztatja a lábát. és igaza van. nahát. csak addig amig bőr van rajta!!! na ez csak vicc.
2009. szept. 17. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!