Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fültágítás kábellel?

Fültágítás kábellel?

Figyelt kérdés
Az a gondom hogy 2mm-es fülpiszkáló szár nem megy át a fülemen lévő szúrt lyukon, de a 1.5mm-es fülhallgató kábelnek a külső gumi/műanyag borítása átmegy. Lehet tőle baja a fülemnek?
2013. márc. 19. 21:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyik oldalan a fuldugo, masik oldalon jack dugo... ha az atfer, utana mar nem gaz:D

Es muanyag szigeteles van, akar meg zenet is hallgathatsz, legalabb nem esik ki a fules;):D

De ugye nem fiu vagy?

2013. márc. 19. 21:30
 2/3 A kérdező kommentje:

Szerintem az mindegy, hogy fiú vagyok-e vagy lány.

És igen, biztos a zenét fogom hallgatni rajta, bár valóban kifelejtettem odaírni csak gondoltam logikus: kb egy 3cm-es darabja lenne bent, de az értelmes agyacskáddal nem válaszoltál a kérdésemre, ha pedig nem tudod a választ ne írj csak azért, hogy beletudj kötni, ahhoz ott van anyád, köss belé.

2013. márc. 20. 10:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha odfigyesz arr amit irok, akkor rajohetsz, hogy a szigeteles nem a zenehallgatasr vonatkozik, hanem a "karos e" kerdesre....

Es am nemto i bajod van, 7genis otletes lenne fulestartonak..

De hogy a kedvedben jarjk, nem, nem kars, csak mosd meg mielott berakod.... de egyebkent ha "hasznalod az agyacskad" akkor ne teszel fel ilyen kerdest, mert logikus...

De rem nincs harag:) lanyokkal nem szeretek haragban lenni:D

2013. márc. 20. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!