Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem vagyok sosem lázas?

Miért nem vagyok sosem lázas?

Figyelt kérdés
Nagyon sűrűn megbetegszem, de soha nincs még hőemelkedésem sem. Hiába vagyok nagyon rosszul, fáj a fejem, szédülök, hányingerem van stb. de lázam nincs. A problémám ezzel az, hogy így nincs látható tünete a betegségnek és úgy vettem észre, hogy az orvos se vesz ez miatt komolyan. Mi lehet az oka, hogy másnak egyből láza van már egy egyszerű megfázástól, de például nekem a többszörösen visszatérő arcüreggyulladásommal még csal hőemelkedésem se volt? Az immunrendszeremmel van valami baj, amiért nem védekezik? 17/F
2013. márc. 19. 18:32
 1/2 anonim válasza:
Nekem ugyanez a problémám. Kiskoromban mindig belázasodtam. De már nem tudom mikor voltam utoljára lázas. vagy 6-7 éve biztos nem. Sokan azt mondták, hogy az immunrendszer van legyengülve ilyenkor. Sokszor érzem, mintha lázas lennék, de megmérem, és 36okat mutat mindig. És nem rossz a lázmérő.
2013. márc. 19. 19:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Ugyanez van nálam is! Úgy érzem mindjárt szétrobban a fejem, forrónak érzem mindenem, de közben a testhőmérsékletem alig több 36 foknál.
2013. márc. 19. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!