Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem vagyok sosem lázas?

Miért nem vagyok sosem lázas?

Figyelt kérdés

Utoljára tavaly voltam influenzával,azelőtt meg 2008-ban de akkor is csak ilyen napszúrásos hülyeség volt.Rendesen betegségtől lázas egyetlen egyszer voltam torokgyulladással 2006-ban.

Mi a fszért nem lázasodom be soha?Esküszöm néha úgyérzem a szervezetem ellenem dolgozik.Soha nem lehetek beteg,soha nem maradhatok itthon mert nincs lázam.Pedig néha annyira jó lenne..

2012. okt. 8. 20:46
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Ennyire vágysz arra, hogy fájjon minden ízületet, egyik percben rázzon a hideg, másik percben forróságot érez?
2012. okt. 8. 20:53
 2/29 A kérdező kommentje:

igen...

azt hogy lázas vagyok mármint a tüneteket utálom de szeretek lázas lenni.Nem tudom mért...

meg itthon szeretnék maradni de a krva jó az immunrendszerem és ha elkapok valamit akkor abból MINDIG láz nélkül jövök ki. Szerintem még egy kétoldali tüdőgyulladást is simán kihordanék láz nélkül...és ez szar...

2012. okt. 8. 20:56
 3/29 anonim ***** válasza:

én 25 éves vagyok, és még soha nem voltam lázas... 37,2 volt a legdurvább! én örülök neki, könnyebben átvészelem a náthát. Persze gimnáziumban egy dolgozat előtt engem is idegesített, de az orvosom rendes volt és kiírt néha:)

nagymamám 80 évig élt, azt mondta ő is talán 1 alkalomra emlékszik mikor lázas volt. Engem mindig érdekelt miért van így, még nem kaptam választ:)

2012. okt. 8. 20:56
 4/29 anonim ***** válasza:
Én kb 2szer voltam egész életemben :)
2012. okt. 8. 20:57
 5/29 A kérdező kommentje:

jó és én mit tegyek ha itthon akarok maradni egy hétre de nincs semmi lázam???

Kise tudom produkálni mert semmitől!!! nem leszek az.Láz nélkül meg takarodjak az iskolába..

elegem van már.Színlelni nem akarok mert akkor lelkiismeret furdalásom lesz.Egyszer szeretnék csak lázas lenni de komolyan....

2012. okt. 8. 20:58
 6/29 A kérdező kommentje:
hahó valaki..
2012. okt. 8. 21:04
 7/29 anonim ***** válasza:
Senki...egy kis iskola nem árt...
2012. okt. 8. 21:08
 8/29 A kérdező kommentje:
73%os te menjél már innen.
2012. okt. 8. 21:08
 9/29 anonim ***** válasza:
nem megyek :D
2012. okt. 8. 21:10
 10/29 A kérdező kommentje:

hagyjál már engem békén hülye gyerek.Ne itt szórakozz rajtam....

jelentve vagy.

2012. okt. 8. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!