Mi a véleményetek a kötényhasplasztikáról?
Figyelt kérdés
Mivel jár ? Mekkora fájdalom? Hogy csinálják, meddig kell maradni vele kórházban. Mivel betegség miatt 43 kg-t fogytam így nekem a Tb állja a műtétet, A székesfehérvári kórházban . Ott milyen a plasztikai sebészet? Mekkora a várólista? Meddig kell has szorított hordani ? A sértő válaszoktól kíméljetek meg léccives.. köszönöm2013. márc. 19. 16:22
1/1 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz, ha a plasztikai sebésszel konzultálsz. Elvégre ő fogja tudni megmondani ezeket.
Annyi biztos, hogy sajnos tuti fájni fog. Elvégre kivágnak egy jó részt a hasadból, seb marad utána.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!