RETTEGEK a pókoktól! Mit tegyek?
Nem félek semmitől, csak a pókoktól! Felőlem jöhet szellem, betörő, gyilkos vagy bármi a pókon kívül. Ha képet látok akkor csak fúj, de élőbe komolyan a sírógörcs kerülget. Így van ez minden bogárral, a katicával is. Már még a lègytől is félek. Most is itt mászkál az ágyam fölött egy pók és elhúztam az ágyat. Nyáron ültem a gép előtt, oldalra fordultam és egy nagy pók ereszkedett le a plafonról és elsírtam magam. Főleg hogy gyorsan kiszaladtam egy cipőért és mire visszaértem eltűnt. Semmi mástól nem félek. Mit tegyek? Nem tudok arra gondolni hogy élőlény, ő jobban fél stb. Megölni nincs szívem mert akkor sajnálom de a félelmem nagyobb úr.
16/L
Nem tudom, mennyire vigasztal, de szerintem nyugodj meg, nem bántanak. :) Anno én is féltem a pókoktól (vagy inkább csak szimplán undorodtam tőlük), és elkezdtem madárpókokkal foglalkozni. Segített, teljesen megszerettem a nyolclábúakat. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!