Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért dugul be állandóan a fülem?

Miért dugul be állandóan a fülem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kb. fél éve állandó és visszatérő probléma nálam a füldugulás (jobb oldali). Van, hogy "csak" 2 havonta, de van, hogy hetente járok a fülészetre. Vigyázok a füleimre hajmosás során is, nem használok fültisztító pálcikát (az orvos megtiltotta). Utoljára 2 hete voltam, az orvosnak mondtam, hogy visszatérő probléma, de nem nagyon hatotta meg. A félév során 1x mosták ki, a többi alkalommal csak megszívták kicsit, nem nagyon foglalkoztak vele... Legutóbb még annyit említett meg a doki, hogy nem olyan szép a jobb fülem dobhártyája, mint a másik. Tükörben is szoktam nézegetni és látni szoktam a zsírt a füleimben. Ez valami kóros zsírosodás lehet, vagy micsoda? Szerdán megyek egy magánrendelésre, hátha ott többet tudnak segíteni... Csak addig is idegesít a dolog...
2013. márc. 18. 20:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Megvan neked az orrmandulád? Ugyanis nekem is ez a bajom, már nagyon rég óta. Nekem nem vették ki kiskoromban, és ezért meg van duzzadva, és vákuumot képez ott bent.

De az is lehet, hogy középfülgyulladásod van, ami nem múlik el magától.

2013. márc. 18. 20:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, megvan. Most, hogy mondod, a doki a múltkor mondta, hogy lehet, hogy nem tud normálisan "szellőzni" a fülem és azért ez a gond... És akkor ki kell venni?
2013. márc. 18. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!