Mi a teendőm, ha hányok az utcán? És ha a BKV-n?
Figyelt kérdés
Ezen mindig gondolkoztam... nem vagyok az a hányós fajta, de ha mégis megtörténne, fogalmam sincs, mit kénd tennem.2013. márc. 18. 16:19
1/3 anonim válasza:
Semmit, én beteg voltam egyszer félre kellett állni az autóval és 4 sávos út szélén hánytam. Szerencsém volt, mert nem jött senki. Ott hagytam a hányást, mégis mit csináltam volna vele.
BKV? Hát az elég kellemetlen, azzal is mit csinálsz? Szerintem szaladj el a következő megállónál. Miért ? Visszamennél a felmosóval és felszeded?
2/3 anonim válasza:
Zacskó legyen mindig az embernél, mert sosem lehet tudni.
3/3 anonim válasza:
Nálam mindig van egy zacskó biztos ami biztos! Ha az utcán jön rád, akkor még nem olyan gáz, mint ha a buszon! Ott meg ha szerencséd van letudsz időben szállni! Kellemetlen nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!