Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok?

Szerintetek kövér vagyok?

Figyelt kérdés

12 éves vagyok és lány. 162 cm és 61 kg. Az kövérnek számít?

Igazából a mellem is elég nagy, a 9.-es tesómétól is nagyobb. De kövér vagyok? És ha igen hogy fogyjak le? Itt egy kép rólam: [link]

2013. márc. 16. 19:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kover nem vagy, am van rajtad nehany kg felesleg. En is le szeretnek fogyni es ezeket tartom be: keves kenyeret eszek es tobb zoldseget es gyumolcsot. Az edessegrol probalok leszokni es mozgasnak be fogom iktatni remelhetoleg holnaptol a szaladast. Ha vannak valami kerdeseid, vagy ha szerinted jobban tudnad betartani a fogyokuradat akkor irj uzenetet.

14\L

2013. márc. 17. 12:09
 12/12 anonim válasza:
Én most leszek majd 12 és 161 cm vagyok és 46 -47 kg és hát nekem is van mellem de mikor megláttam a képed akkor arra gondoltam hogy vagy írtó sokat eszel vagy anyukád vagy apukád kövér ( duci ) és tőlük ( tőle ) örökölted vagy is a gének ! És kinézel egy 16 évesnek !
2013. márc. 29. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!