Szerintetek kövér vagyok?
12 éves vagyok és lány. 162 cm és 61 kg. Az kövérnek számít?
Igazából a mellem is elég nagy, a 9.-es tesómétól is nagyobb. De kövér vagyok? És ha igen hogy fogyjak le? Itt egy kép rólam: [link]
Nem vagy kövér, de egy 5 kiló azért lemehetne rólad. Főleg a te korodban egyszerű lefogyni.
Lefogyni: minél több mozgás, és változatos, egészséges étrend. (Ne egyél minden nap csokoládét.)
Én 14 éves vagyok, 161,5 cm és 58 kg. Szerintem a kövértöl messze állsz, de ne vedd sértésnek teltebb vagy a kelleténél. Én nem rég fogytam kb.8 kilót (ha nem többet). Fokozottan kevesebbet eszek és sportolok. A futást ajánlom. Tudom általában mindenki utálja, de tényleg csak jót tesz és ha barátokkal mész vagy zenét hallgatsz közben jó szórakozás is :))
Viszont ha fogyni kezdesz valószínüleg a melled is fogyni fog. Nem fog eltünni, csak kisebb lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!